0181-284533
06-12669163
© Foweco 2010-2017 Tel.: 0181-284533 - 06-12669163

Websites en Grafisch ontwerp

Waarom een website ?

Met het toenemen van een computer in ieder huishouden, zoeken de mensen hun diensten en produkten online. Wat je vroeger deed met advertenties in dagbladen doe je nu via internet. De website is het visitekaartje van je bedrijf !

Grafisch ontwerp.

Wat niet met een foto is vast te leggen, vereist een andere aanpak. Dan is er een grafisch ontwerp van toepassing. Een ontwerp voor je visitekaartje, folder of flyer. Een nieuw logo voor je bedrijf zorgt voor de uiteindelijke uitstraling en herkenning van je bedrijf.

Fotobewerking

Een foto vertelt meer als 100 woorden. Een goede foto valt op en vertelt een verhaal. Het kan zijn dat de foto niet helemaal geschikt is voor het doel en bewerkt moet worden. Wij kunnen dat voor u verzorgen.

Nieuws

Websites

Sinds februari 2015 online:

Van Zutphen van Gelder en Jongejan
Bezoek de website Van Zutphen van Gelder & Jongejan

Sinds september 2014 online:

PediMK
Bezoek de website Pedicure manicure Kapsalon

 

Websites

foweco

Website ontwerp.

Een website op het internet is het visitekaartje van je bedrijf.

De ontwikkelingen gaan heel snel, sinds een korte tijd zijn er veel media bijgekomen waar je website er ook goed op uit moet zien. Dit noemen ze de responsive websites.

Voor de makers van websites en programmeurs vereist dit meegaan in de sterke ontwikkeling van de programmering.

Wij kunnen websites verzorgen voor het midden- en kleinbedrijf.

We werken niet met standaard templates, maar zullen uw site naar behoefte van begin af aan ontwerpen en onwikkelen, zodat u altijd een exclusieve website heeft.